5x De vetste MANCAVER wagen

Een tijdje geleden vroegen we jullie op Facebook om de mooiste foto van jullie Mancave auto in te sturen. zie hier het resultaat!

#1: Pontiac Le Mans III – Erwin van der Wal

Met deze derde generatie snelheidsduivel weet iedereen wie er achter het stuur zit! Deze variant komt uit 1970 en is geweldig goed onderhouden, zoals gezien kan worden op de foto. De foto is ingestuurd door Erwin van der Wal, en we zien waarom hij trots is op deze groene killer!

foto van Erwin van der Wal.

#2: Chevrolet Impala – Alex Miedema

Alex Miedema kwam aanzetten met deze Impala uit 1968, iets wat wij altijd kunnen waarderen! De Impala werd voor het eerst geïntroduceerd op de General Motors Motorama auto show in 1956 en een jaar later begon de productie. In 1958 kwam de iconische wagen op de markt. Een echte mancave auto!

Image result for alex miedema chevrolet impala

#3:  Lancia Delta – Bas van den Berg

De Lancia Delta uit 1999. Zoals deze zijn er niet zoveel meer van, liet Bas van den Berg ons weten. Met 193 PK en een snelheid van 0-100 km/uur in 7.5 seconden hoort deze dubbel en dwars thuis in het rijtje met jullie vetste auto’s!

foto van Bas van den Berg.

#4: Mini 1000E K9 – Erwin Wiema

Huh, wat hebben we hier nou? Misschien nog wel de meest bijzondere kandidaat in het rijtje. Maar liefst 17 jaar oud, en helemaal naar de stijl van zijn eigenaar omgebouwd. Het motorblok is gebouwd met motorfiets carburateurs erop, alles in de auto is aangepakt en bekleed met alcantara en alle elektronica zijn zelf gebouwd! Met een motorfiets dashboard, digitale knoppen en alarmsysteem met remote start/stop, heeft Erwin Wiema zeker wel een hoop werk in zitten. Dat verdient zeker een plekje in deze lijst!

foto van Erwin Weima.

#5: Volvo c70 – Dirk Doornbos

Ah, de oude vertrouwde volvo. Met 236 PK is deze 1450 kilgoram wegend zwaargewicht een robuust staaltje werk! Dirk Doornbos, supertof dat je deze hebt ingestuurd! Hier gaat ons nostalgisch hart iedere keer weer sneller van kloppen.

foto van Dirk Doornbos.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.