Foto’s Intermodellbau 2012: treinen, auto’s en meer

Europa’s grootste modelbouw- en modelspoor-evenement Intermodellbau vindt plaats van 18 t/m 22 april 2012 in de Messe Westfalenhallen te Dortmund. Samen met liefhebbers uit alle windstreken brachten wij een bezoek aan deze unieke beurs boordevol vliegtuigen, auto’s, treinen, en meer. Na een lange dag rolden we stuiterend weer naar buiten met een camera vol toffe foto’s en video’s.

Mancave op Intermodellbau 2012

Meer dan 80.000 bezoekers genieten in 2012 van 52.000m2 vol spoorwegen, treinen, trams, mini ‘s, motoren, minitrucks, vliegtuigen, helikopters, stoommachines, heteluchtballonnen, zeppelins, schepen, boten, politieauto’s, brandweerwagens en ambulances, graafmachines en draaimolens. Ook zijn er vele demonstraties van RC vliegtuigen, auto’s en modelboten.

Als je er zelf niet bij kunt zijn, heb je geluk want we hebben een hele serie foto’s en video’s van dit vette evenement gemaakt. De mooiste, beste, leukste foto’s en video’s van ons bezoek aan Intermodellbau 2012 vind je hieronder. Het was moeilijk een keuze te maken, maar we hebben een mooie reportage gemaakt. Alsof je er zelf bij bent op Intermodellbau. Have fun!

Al onze foto’s van Intermodellbau 2012 op rij

Intermodellbau 2012 - tank foto
Intermodellbau 2012 - Red Baron foto

Beleef de actie van Intermodellbau 2012

De komende dagen zullen we onze collectie aan video’s (en dat zijn er veel) van ons bezoek aan de beurs uploaden op het Mancave Youtube-kanaal.

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.