Mancave

Random Mancavator (Klik om te verversen)

Geheime garage

ma 13 december 2010, 22.494 views

geheime garage

Laatst hadden we het op Mancave al eens over RFID-systemen waarmee je ruimtes voor onbevoegden (je eigen mancave, bijvoorbeeld) op een James Bond-achtige manier kunt openen en sluiten. Het is natuurlijk nog veel gaver als je de hele ruimte kan verstoppen. Onder de grond, bijvoorbeeld.

Een verborgen, ondergrondse garage is dé oplossing als je liever niet hebt dat de buurjongetjes met hun vette vingers aan jouw Porsche 911 komen. Of als je in een buurt woont waar je je wagen niet veilig buiten kunt laten staan (maar misschien kun je dan beter gewoon verhuizen, ik bedoel… als je het geld hebt voor een Porsche…). Cool is het wel. Kijk zelf maar:

Het huis van de eigenaar van deze Porsche is niet veel meer dan een opgeleukte caravan, maar hé, hij parkeert wel in z’n eigen ondergrondse parkeergarage.

Maar je hebt natuurlijk altijd baas boven baas. Want wat nu als je garage of carport slechts plaats biedt aan één Lamborghini en je kunt er maar twee op de oprit kwijt? Tja, dan moet je iets verzinnen voor die andere twee. Deze mensen, met waarschijnlijk iets te veel geld, hebben het als volgt opgelost:

Je kunt dit systeempje natuurlijk ook goed gebruiken als je je buren wilt laten geloven dat je zo’n goedkope Range Rover rijdt. Een druk op de knop van je geheime garage en daar is de Lambo dan. En oh ja, ook nog een klassieker die we ondanks z’n RVS-jasje niet graag aan vies weer blootstellen.