Gereedschap en humor

greedschap en humor - Ben Dover
Wij dragen mensen en bedrijven die net zo van een sterk staaltje techniek en elektronica houden als wijzelf, een warm hart toe. Bovendien houden we van reclame met humor. Dus nee, wij worden niet door Bosch betaald om hierover te schrijven.

Robert Bosch GmbH – zoals de officiële naam van het bedrijf in technologie en consumentenelektronica luidt – kennen wij mancavers vooral van het betrouwbare gereedschap. Wie heeft er niet een schuurmachine, klopboor, schroefboormachine of decoupeerzaag thuis? En anders wel een (af)wasmachine, koelkast, oven of stofzuiger. Minder leuk misschien, maar wel zo nuttig!

Sinds die beste Robert zijn ‘Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik’ in 1886 oprichtte, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld. Met dank aan de tak autotechniek, die in vrijwel elke auto op deze wereld te vinden is. Met dank ook aan de consumentenelektronica en aan het goede gereedschap. En niet in de laatste plaats met dank aan de advertenties en commercials. Al een jaar na de oprichting van het bedrijf, plaatste het zijn eerste advertentie en er volgden er vele meer.

Een paar leuke willen we je hier niet onthouden.

http://www.youtube.com/watch?v=rMpBDRT_Ks0

Met de elektrische nietmachines van Bosch kun je alle kanten op.

Snelle schroevendraaiers

Vliegensvlugge elektrische schroevendraaiers.

 

Sterke schroevendraaier

En een power dat ze hebben. Zelfs de houtnerf draait ervan mee.

 

paprikaDa’s schrikken, zo’n supersnelle food chopper.

 

bosch sabeltandfilet

“Houden het voedsel langer vers – koelkasten met Vitafresh-technologie”

Het gereedschap van Bosch in combinatie met het geluid dat het produceert, kan een boeiende concertregistratie opleveren. Dat bewijst dit door de reclamewereld gelauwerde filmpje.

Meer leuke reclame-uitingen zijn hier

1 Comment
  1. Reply
    De ketchup-robot - Mancave 23 mei 2013 at 14:29

    […] PS: We spotten regelmatig toffe commercials. Check ook deze posts: ‘Modelbouw op schaal‘ en ‘Gereedschap en humor‘. […]

    Leave a reply

    Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.