Hoe Rammstein zijn nagels vijlt

Hoe Rammstein zijn nagels vijlt

Als man krijg je wel eens het verwijt dat je niet in staat bent om twee dingen tegelijk te doen. Dat zal best zo zijn maar dat wil niet zeggen we het niet op een creatieve manier proberen. Een voorbeeld. We hebben kennis van gereedschap en altijd wel een klusje om te klaren. Voeg die twee samen en er gebeuren gegarandeerd leuke dingen. Op je hond bijvoorbeeld. Je laat hem uit, geeft hem te eten en vijlt zijn nagels.

Hond in de houdgreep

Dat kan ook anders en dat gaat als volgt. Je pakt je Dremel – je beste roterende vriend als het gaat om het opkalefateren van je favoriete plekken in huis. Vervolgens pak je de hond in de houdgreep en schaaf je lekker een eind weg. Dit noem je uiteraard niet ‘een pedicure geven’ maar laten we zeggen: pootschaven. Overigens, geen idee of dit ook goed werkt bij pitbull terriers.

Wat zou MacGyver doen?

Creativiteit is gewoon een kwestie van weten wat goed werkt in welke situatie. Net als MacGyver. Ik weet zeker dat hij maar wat graag een Dremel had willen hebben. Leuk hoor die ducktape, maar ik zie hem niet de nagels van zijn hond ermee vijlen. Wat een uitvinding eigenlijk die Dremel. Als je klaar bent met je hond kun je nog altijd je cd’s gaan draaien. Doet ie namelijk ook. Levensgevaarlijk, dat dan weer wel en ongeschikt voor in kleine ruimtes maar wel leuk.

Net als Rammstein

En wat dacht je hiervan? De Dremel vonkenregen. Rammstein doet het, waarom wij dan niet? Ringsleutel bij de hand, stevig vasthouden, iedereen een brilletje op en vonken maar. Nog niet genoeg gedremeld? Je kunt er ook nog inscripties mee maken, je kunt er mee polijsten, honkballen en zelfs burn outs op een wiel mee maken. De volgende Vaderdag wordt een Dremeldag.

1 Comment
  1. […] Een laseraansteker kan je zelf maken van een goedkope Bic-aansteker. (Dan komt zo’n Dremel toch verdraaid goed van […]

    Leave a reply

    Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.