10 antwoorden

 1. "
  hans
  7 juni 2015

  Gooi toch in de gracht die ATV 3, koop een
  mediaspeler zoals de M8S met Android 4.4 KitKat

  http://www.imediabox.nl/webshop/media-players-loaded/detail/75/m8s-mediaplayer-setprijs–109-.html

 2. "
  Stumper
  30 juli 2012

  30 juli en dat %#@$$@!@$ ding heeft nog steeds geen jailbreak.

 3. "
  Henk
  20 juli 2012

  Wow, een ereplaats op mancave!

  Who/what tf is mancave?

 4. "
  NumNum
  8 juli 2012

  Zoals het er nu naar uit ziet, is volgens de laatste berichten een ATV3 JB nog maanden van ons verwijderd.

  Ruilen van mijn ATV3 tegen een ATV2 op marktplaats is helaas niet gelukt.

  Dan maar de ATV3 op zolder stof laten happen een een ATV2 zien te scoren.

 5. "
  Antonio
  15 mei 2012

  @ Thomas

  Jailbreaken is nodig om xbmc te kunnen installeren.

  Je kan natuurlijk meer installeren maar het gaat voornamelijk om xbmc media center.

  Zie: Waarom Apple TV2 Jailbreaken
  http://www.elbay.net/nl/content/waarom-apple-tv2-

 6. "
  Bas
  19 april 2012

  Bestel ik een Apple TV2, krijg ik een Apple TV3 thuis gestuurd. Op zich niet verkeerd zou je zeggen, maar zonder XBMC erop ligt hij op mijn Windows pc stof te happen. Op mijn Windows pc staat namelijk wel XBMC, Eden dat is pas een gelikte interface (Confluence)!!

  Daar kan die oerlelijke ongelooflijke saaie k*t Apple TV 5.0 interface niet tegen op!! Wat een prutswerk, wat een gemis aan functionaliteit …. mocht de Apple TV3 niet te kraken zijn, dan ruil ik mijn nieuwe tegen elke oude werkende Apple TV2!

 7. "
  Thomas
  2 april 2012

  Ik heb al een tijdje een atv2. Why moet ik m jailbreaken? ik zie niet in waarom? wat kan de apple tv meer als ie gejailbreakt is?

  • "
   Kim
   4 april 2012

   Ik heb laatst mijn atv2 gejailbreakt en ik zou zeker zeggen DOEN! Je kan dan via wifi ook films afspelen die niet mp4 zijn. Je kan je iphone/ipad gebruiken als remote en je kan browsen. Je kan blijkbaar ook apps erop gooien waardoor je live kan streamen, bijvoorbeeld via Icefilms waar je de nieuwste series kan bekijken. Op internet staat duidelijk beschreven hoe je je atv2 kan jailbreaken, ik heb er in ieder geval geen spijt van.

  • "
   Frank (redactie)
   4 april 2012
 8. "
  Hans
  1 april 2012

  Ik denk dat het gewoon een kwestie van tijd is eer dat de jailbreak er voor de Apple tv3 is.

  En misschien heeft Apple iets meer zijn best gedaan om de jailbreak te voorkomen, maar zoals met alle beveiligingen…..komt tijd komt raad.

  Dus gewoon even geduld en het komt echt allemaal in orde !!

Laat een reactie achter

 

 

 

Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.

Terug naar boven
mobiel desktop