Jailbreak je Apple TV 3

Jailbreak je Apple TV 3

Zit je ook te springen om je Apple TV 3 direct te jailbreaken als je hem binnen hebt? Zijn voorloper, de Apple TV 2, was in elk geval vrij eenvoudig te kraken, zoals we al eerder aangaven. Maar hoe zit dat met de Apple TV 3? Is het ook mogelijk om die te kraken zodat je pas echt op en top kunt genieten van dit meesterlijke apparaat? Het kleine kastje is in elk geval leverbaar vanaf 4 april 2012, maar NU al te bestellen!

Vooralsnog: failbreak!

Op dit moment heerst vooral de gedachte dat de Apple TV 3 niet te jailbreaken is. Op iJailbreak.com weten ze dat ie nog moeilijker te kraken zal zijn dan de nieuwe iPad 3. Waarin ook direct wordt verwezen naar ene MuscleNerd, die zegt dat de Apple TV 3 het best beveiligde Apple-product ooit is…”En dat is natuurlijk best ironisch, als je bedenkt dat het ding nog geen 100 dollar moet kosten, in tegenstelling tot de minder beveiligde iOS-apparaten die pas vanaf zo’n 500 dollar verkrijgbaar zijn”, aldus MuscleNerd.

De oplossing dichtbij?

Kortom, het is dus nog niemand gelukt op de Apple TV 3 te jailbreaken. En het lijkt er op dat dat ook nog wel even zal duren. Al zegt fireCore er in recente tweets behoorlijk dichtbij te zijn. Wat denk jij? Spreken zij de waarheid of is het gewoon een kwestie van interessant doen? En zou het eigenlijk niet gruwelijk zijn als JIJ het ding gewoon wist te kraken? En je gewoon heel stoer kunt zeggen: Apple, eat your heart out!

Jailbreak zelf de Apple TV 3, blog erover en krijg een ereplaats op Mancave!

We roepen dan ook iedereen op Mancave op om zelf op onderzoek uit te gaan en de perfecte kraak te zetten in de nieuwe Apple TV 3. Trommel al je partners in crime op, bereid de operatie voor, ga als een heuse thug aan de slag met het kastje en zorg ervoor dat jij de eerste bent die de Apple TV 3 weet te jailbreaken. En behalve dat het dan supervet is dat je je Apple TV 3 dan eindelijk echt kunt gebruiken zoals JIJ zou willen, mag je er ook nog eens een blog over schrijven op Mancave en word je voor eeuwig opgenomen in de Mancave Hall of Fame. Omdat JIJ de eerste was die het lukte. Lijkt me zeker iets om trots op te zijn…

 

10 Comments
 1. Reply
  hans 7 juni 2015 at 13:18

  Gooi toch in de gracht die ATV 3, koop een
  mediaspeler zoals de M8S met Android 4.4 KitKat

  http://www.imediabox.nl/webshop/media-players-loaded/detail/75/m8s-mediaplayer-setprijs–109-.html

 2. Reply
  Stumper 30 juli 2012 at 22:20

  30 juli en dat %#@$$@!@$ ding heeft nog steeds geen jailbreak.

 3. Reply
  Henk 20 juli 2012 at 17:13

  Wow, een ereplaats op mancave!

  Who/what tf is mancave?

 4. Reply
  NumNum 8 juli 2012 at 12:58

  Zoals het er nu naar uit ziet, is volgens de laatste berichten een ATV3 JB nog maanden van ons verwijderd.

  Ruilen van mijn ATV3 tegen een ATV2 op marktplaats is helaas niet gelukt.

  Dan maar de ATV3 op zolder stof laten happen een een ATV2 zien te scoren.

 5. Reply
  Antonio 15 mei 2012 at 01:29

  @ Thomas

  Jailbreaken is nodig om xbmc te kunnen installeren.

  Je kan natuurlijk meer installeren maar het gaat voornamelijk om xbmc media center.

  Zie: Waarom Apple TV2 Jailbreaken
  http://www.elbay.net/nl/content/waarom-apple-tv2-

 6. Reply
  Bas 19 april 2012 at 22:27

  Bestel ik een Apple TV2, krijg ik een Apple TV3 thuis gestuurd. Op zich niet verkeerd zou je zeggen, maar zonder XBMC erop ligt hij op mijn Windows pc stof te happen. Op mijn Windows pc staat namelijk wel XBMC, Eden dat is pas een gelikte interface (Confluence)!!

  Daar kan die oerlelijke ongelooflijke saaie k*t Apple TV 5.0 interface niet tegen op!! Wat een prutswerk, wat een gemis aan functionaliteit …. mocht de Apple TV3 niet te kraken zijn, dan ruil ik mijn nieuwe tegen elke oude werkende Apple TV2!

 7. Reply
  Thomas 2 april 2012 at 09:51

  Ik heb al een tijdje een atv2. Why moet ik m jailbreaken? ik zie niet in waarom? wat kan de apple tv meer als ie gejailbreakt is?

  • Reply
   Kim 4 april 2012 at 08:25

   Ik heb laatst mijn atv2 gejailbreakt en ik zou zeker zeggen DOEN! Je kan dan via wifi ook films afspelen die niet mp4 zijn. Je kan je iphone/ipad gebruiken als remote en je kan browsen. Je kan blijkbaar ook apps erop gooien waardoor je live kan streamen, bijvoorbeeld via Icefilms waar je de nieuwste series kan bekijken. Op internet staat duidelijk beschreven hoe je je atv2 kan jailbreaken, ik heb er in ieder geval geen spijt van.

 8. Reply
  Hans 1 april 2012 at 00:46

  Ik denk dat het gewoon een kwestie van tijd is eer dat de jailbreak er voor de Apple tv3 is.

  En misschien heeft Apple iets meer zijn best gedaan om de jailbreak te voorkomen, maar zoals met alle beveiligingen…..komt tijd komt raad.

  Dus gewoon even geduld en het komt echt allemaal in orde !!

  Leave a reply

  Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.