Blog ’t zelf

Blog je eigen project op Mancave

Wij zijn er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Niet voor niets is Mancave onderdeel van Conrad.nl, de elektronicawebshop voor alle Tekkies.

Huh? Een Tekkie? Een Mancave? Wat is dat?

Iedereen die gebruikt maakt van technologie is een Tekkie: of je nou ‘plug & play’- gebruiker bent of professional in innovatietechnologie. En als man gebruik je al deze techniek in je eigen Mancave: een plek zonder bloemen, waar je gewoon ongestoord kan relaxen en je hobby kan uitvoeren. 

In iedereen schuilt een Tekkie

Mancave is hét platform om je projecten te delen met een groot publiek. Op Mancave draait het allemaal om jou dus we horen graag wat je bezig houdt. Alles is mogelijk, zolang het maar een link heeft met elektronica en/of techniek. Schrijf eens over je eigen project, tools, tweaks of fails die je gespot hebt! Check in de categorie Blog ’t Zelf wat anderen hebben ingestuurd.

Hoe krijg je jouw blogpost op de site?

Stuur ons je foto’s/video’s met een tekst voor de artikel. Een eindredacteur van de Mancave zal hem mooi opmaken voor de website en deze posten. Zorg ervoor dat je mooie foto’s van hoge resolutie hebt.

Jouw project

Wil jij ons laten zien hoe Tekkie jij bent? Deel jouw project met ons via een email naar contact@mancave.nl . Check voordat je begint even de spelregels en tips.