Maak em kapot: de byePhone 4

byephone4

Dat Apple spul wil maar niet kapot, dus zit je al ruim een jaar aan zo’n iPhone 4 vast. En toen was daar de iPhone 4 Steve, het laatste product dat door de hand van God werd aangeraakt. God Steve is nu bij die andere God in Zijn hemel zonder Windows. Leef je verdriet maar lekker uit op die ouwe iPhone van je. Wij leven graag met je mee.

Hoe verwerk je de dood van een kapitalistisch genie? Maak z’n product stuk! We hebben wat mogelijkheden op een rij gezet: rondom beschieten, verbranden, opblazen, uitkoken en opeten. Laat je fantasie de loop en trek ook de stekker uit je iPhone 4.

Cremeren, begraven, unpluggen

Of de telefoon het overleefde zullen we nooit weten, maar dit is wel het betere schiet-, brand- en opblaaswerk. Steve Jobs bereikte naar verluid nogal snel zijn kookpunt, maar z’n iPhone kan er ook wat van. En Homer Simpson krijgt nu nog steeds telefoon dat ie rap naar de wc moet voor een grote boodschap. Boontje komt om z’n loontje.

Dit kan ook prima met een iPhone 4

http://www.youtube.com/watch?v=zocGL7AFzaY&feature=related

Een tweede leven

Ben je klaar met de sloopwerkzaamheden? Dan hebben we nu wat tips hoe je die ouwe iPhone een tweede leven geeft. De top 4:

1. Navigatiesysteem voor je fiets. Handig als je na een avondje bieren je huis niet meer kunt vinden. Of als je een leuk meisje thuis mag brengen. Of als je op fietsvakantie gaat. Met een stabiele houder is ie zelfs een beetje beschermd tegen de ergste klap als je een keer van de fiets afklettert.

2. Reallife-miniflipperkast. Geen halfzachte app, maar een echte kast waar je de iPhone (of -Pod) inschuift. Inclusief trekknop om de bal te lanceren, flipperknoppen aan weerszijden en een gratis app. Ook multiballen en high scores zijn deze kast niet vreemd; ideaal voor in de kroeg of tijdens de pauze op je werk.

3. Universele touchscreen-afstandsbediening. Bedien je televisie, computer, DVD-speler, auto of vriendin op afstand! Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met een iPhone (-Pad of -Pod) en de Hama universele bediening.

4. iPod touch: haal je SIM kaart eruit en klaar ben je.

1 Comment
  1. […] iPhone 4S is alleen al geweldig omdat je nu je verouderde iPhone 4 kan cremeren, begraven of kapotkoken. Maar je kan ook prima lachen met Siri. En hij heeft een […]

    Leave a reply

    Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.