Mancave must-haves

Mancave must-haves

Hèhè, de winter is definitief voorbij. Zoals vrouwen de voorjaarsschoonmaak hebben, is het voor jou tijd om je mancave uit te mesten. Tijd om wat ouwe meuk weg te gooien en te vervangen voor toffe, nieuwe elektronica, gereedschap en gadgets. En laat Conrad nou net een 10%-kortingsactie hebben…

Quads en powertools

aeg-powertool 

Nee, dit is geen Dremel. Dit is een AEG Powertools BWS 12C, een stoere multitool om mee te boren, schroeven, snijden, zagen, schuren, afkorten en schrapen. En je krijgt er ook nog eens een gratis quad bij. Die kun je vervolgens met je BWS 12C openschroeven om hem op te voeren, kapotslijpen, doormidden zagen of een stukje afkorten. Of je gaat er gewoon een beetje mee rijden, hoewel we geen idee hebben wat het ding met de multitool te maken heeft. Anyway, zo gaaf is ie:

Helikoptervliegen met je smartphone

Soms heb je zin in een beetje actie. Maar dan wel actie waar je niet ál te moe van wordt. Wat dacht je van een helikoptervluchtje maken vanuit je luie stoel? Dat kan met de Silverlit heli “Sky Wizard” (SmartPhone). Met je smartphone als afstandsbediening. En je hoeft er niet veel skills voor te hebben, want deze is uitgerust met een geïntegreerde gyroscoop om de helikopter te stabiliseren. Zo kun je op je dooie gemak aanklooien en lijk je toch een ervaren RC-helikopterpiloot.

Voltcraft i-meter

Dit iProduct hoort eens een keer niet in het rijtje iJunk. Als je veel bezig bent met RC-vliegen, -rijden of -varen, dan weet je dat het behoorlijk frustrerend is wanneer je erachter komt dat je accupack is overleden. Beter check je even van tevoren of het nog wel zin heeft om hem de hele nacht aan de lader te leggen, of dat je hem beter bij het chemisch afval kan gooien en een nieuwe uit de verpakking trekken. Dan kan zo’n 7-in-1-multimeter behoorlijk van pas komen.

voltcraft i-meter

Maar ook niet-modelbouwers zullen blij worden van dit apparaat. Je oude multimeter kan naar de recyclecontainer, want de Voltcraft i-meter tovert de spanning (V), stroom (A), vermogen (W), energiehoeveelheid (Wh) en capaciteit (Ah) voor je op z’n LC-display. De Voltcraft i-meter is nog nét niet de ultieme testopstelling, maar hij komt in de buurt.

Voorraadje componenten

Als elektronicaknutselaar heb je vaak te maken met soldeerbouten, printplaten en componenten. Vooral van die laatste categorie kun je niet genoeg in huis hebben, of je moet zin hebben om voor elk project opnieuw een handjevol LED’s, weerstandjes, condensators, transistors en schakeldraad te bestellen. Als je niet telkens 2 tot 4 werkdagen wil wachten voordat je met je project kan beginnen, schaf dan een paar assortimentboxen met componenten aan. Zo kan je tenminste lekker snel schakelen.

Ventilator zonder bladen

dyson-air-multiplier

Het wordt weer warmer, het wordt warmer weer, het weer wordt warmer… hoe je het ook zegt, je kan binnenkort wel weer wat koele tips gebruiken. Daar kun je deze coole manier om af te koelen aan toevoegen: de Dyson Air Multiplier, ’s werelds eerste ventilator zonder bladen. Je moet wel wat over hebben voor toffe, vernieuwende technologie, want zelfs met 10% korting ben je er nog een paar honderd euro aan kwijt. Normaal gesproken loop je als kerel niet zo te koop met je Dyson (stofzuiger), maar deze kan je prima in het zicht laten staan als je kameraden op bezoek komen.

GoPro HD Action Cam

Of je nou gaat skaten of skateboarden, kitesurfen of crowdsurfen, skydiven of diepzeeduiken, je wil wel dat het een beetje spectaculaire beelden oplevert. Waarom dan niet meteen Full HD-beelden tot 60 fps (voor supersmoothe slowmotion shots)? Dat zijn nog maar een paar van de gespierde specificaties die bij de GoPro HD Action Cam horen. Blablabla, maar hoe ziet het resultaat eruit dan? Nou zo:

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.