Pimp je auto met sportstrepen

Stiekem wilde jij het ook altijd al eens proberen: sportstrepen op je auto. Wij hebben het gedaan! De reden? De Opel Corsa past in zijn originele uitvoering eigenlijk niet echt bij Mancave, dat hadden sommigen subtiel gehint na het zien van onze teaservideo. Nu zijn er natuurlijk kant-en-klare tuningstickers verkrijgbaar die je zo op je auto kunt plakken. Maar wat is er gaver dan die stripes zelf te maken in het formaat en de kleur die je wilt?! Oh en ook heel fijn… ben je het zat? Dan trek je de laag er weer af zonder al te veel gedoe.

Neem de tijd voor een perfect resultaat

We zijn hiermee aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! Met mibenco vloeibare rubberspray hebben we mooie, strakke sportstrepen gemaakt op de auto. Veel mooier toch? In totaal zijn we misschien drie uur bezig geweest om het klusje netjes uit te voeren. Alles uitmeten en je wilt natuurlijk wel de boel goed afplakken, want met een spray kan de nevel op plekken komen waar je het liever niet had. We hebben slechts één laag gespoten, dit vonden wij al een vet resultaat geven. Bovendien heeft het nu al weer en wind (zelfs sneeuw en vorst) doorstaan, dus het is goed spul! Je kunt er zelf voor kiezen om meerdere lagen te sprayen en voor een dikker resultaat te gaan.

Ga zelf aan de slag

Wat moet je doen om je eigen auto zo cool te krijgen? Hier is een lijstje:
1) Maak eerst je auto even goed schoon met een emmertje water en zeep.
2) Vervolgens even met een doekje de plekken die je wilt spuiten goed vetvrij maken met een mengsel van schoonmaakazijn en water.
3) Met de volgende producten ga je aan de slag:

4) Na het spuiten moet je de tape er weer zo snel mogelijk afhalen, om te voorkomen dat het blijft hechten aan de laag die je net er op hebt gespoten en dan trek je alles er weer af. Zonde van je werk.

Dikke tip

Wil je je velgen in de winter beschermen tegen sneeuw en vuil? Daar is deze spray ook perfect voor te gebruiken! En is het betere weer in aantocht? Dan trek je die rubberlaag eraf en zijn je velgen weer als vanouds.

Laat je horen!

De gebruikte producten in deze video zijn gesponsord door Conrad.nl. Wil je meer zien van de Mancave, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en volg ons op Facebook!
Heb jij zelf misschien leuke ideeën voor een gaaf project dat je wel eens gerealiseerd zou zien? Of heb jij iets tofs gemaakt dat je graag met ons wilt delen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.