Print een 3D-vinger voor automatische Tinder swipes

Print een 3D-vinger voor automatische Tinder swipes

Via dating-app Tinder vind je met een paar swipes je droomvrouw. Maar misschien heb je wel helemaal geen zin om al die profielen door te worstelen, vooral omdat het ook een stuk makkelijker kan. Hacker Andrew Sink bedacht een 3D-geprinte vinger, die automatisch profielen voor je liket. Tot wel 900 per uur!

Men fluistert dat er dagelijks tien miljoen gebruikers actief zijn op Tinder. Een deel daarvan ploegt braaf door de lading profielen, om secuur de dames te liken waarmee ze hun nageslacht veilig willen stellen. Terwijl een dating-app met zoveel gebruikers natuurlijk sméékt om een efficiencyslag. Hackers en spammers zijn er dan ook maar druk mee, zodat jij je swipes (likes) kunt outsourcen. Naast alle softwarematige oplossingen, is er nu ook een te gekke hardwarehulp: de 3D swipe vinger.

Howto: de InMoov finger starter

InMoov is een project van uitvinder Gael Langevin: een robot die je thuis kunt printen en assembleren. Andrew Sink ontdekte de Single Finger Starter uit het InMoov concept op Thingiverse en móést er zelf een hebben. Hij bouwde een prachtexemplaar, dat vervolgens een beetje doelloos wijzend op z’n bureau rondhing. Tot de combinatie met de dating-app leidde tot de Tinder-O-Matic en the rest – as they say – is history.

User experiences

Voordat je nou enthousiast je eigen Single Finger Starter gaat bouwen, laten we eerst eens kijken naar het succes van automatisch liken. In eerste instantie is de voldoening onder gebruikers overweldigend; er is voor mannen immers geen groter goed dan iets bereiken met niets doen. Maar we registreerden ook al snel een paar kanttekeningen. Zoals het verhaal van Greg Seals, die op Daily Dot onbeschaamd verslag doet van de perikelen van zijn roommate Mike (of Mike dat ook liket is de vraag). Deze Mike wilde ‘the swiping process entirely outsourcen’ en was meteen verslaafd aan auto-likes. Het begint juichend: ‘I think it feels good to not have to do anything but still get results!’. Om binnen no time te eindigen met: ‘It’s gotten to the point where it’s out of control. I don’t even wanna touch my Tinder anymore.’ U bent gewaarschuwd. En wat dat aangaat hebben we nog wel een paar do’s en dont’s, die je niet mag missen.

Tinder-O-Matic2

Do’s en dont’s van Tinder autolikes

Voordat Mike geen Tinder meer kon zien, scoorde hij wel wat dates uit de auto-likes. Dat was soms heel gezellig en hij vertelde er eerlijk bij dat hij de dame in kwestie niet hoogstpersoonlijk had geliked. Wat denk je, was dat verstandig? Blijkbaar snappen sommige kerels zo weinig van vrouwen dat we je adviseren om je even in Tinderdaten te verdiepen, voordat je helemaal los gaat. Straks vind je je eigen profiel of berichten terug op de Guitige Tinder Berichten Facebookpagina en zijn je kansen voor altijd verkeken! Dat zou natuurlijk zonde zijn…vooral voor al die dames die jou dan mislopen natuurlijk!

We will be happy to hear your thoughts

      Leave a reply

      Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.