Mancave

Random Mancavator (Klik om te verversen)

Scheuren op de motor(zaag)

di 4 januari 2011, 13.449 views

(motor)zaag-fiets

Het vriest nog steeds en menig man trekt zich brommend terug in z’n cave. Maar wat verschijnt daar aan de ijzige horizon? Een chopper, aangedreven door motorzaag! Maak er zelf ook één, zodat je bij het eerste teken van lente wat tegengas kunt geven.

Een motorzaag-chopper maak je niet voor niets. Met meer dan elf miljoen views hebben deze bikers een aardig publiek. Alleen rijdt het ding niet en komt de sponsor wat te vaak in beeld (viral alert).

Anders begin jij gewoon wat kleiner, met een motorzaag-aangedreven-kruiwagen. En wil je jouw motorzaag-monster laten racen tegen andere creaties? Organiseer dan een kettingzaag-motorwedstrijd. Alles mag meerijden, mits aangedreven door één of meerdere kettingzaag-motoren. Ook leuk op de Veluwe en in andere bosrijke gebieden.

Ter inspiratie hier nog een filmpje van een motorzaagfietsje. Je zou zeggen: een BMX-er die z’n fietsie met een zaag aandrijft heeft humor. Toch niet. Onder z’n filmpje reageert iemand met ‘Why are there no trees where you’re riding LOL’. Zelfs bij ‘LOL’ ging geen lampje branden en de fietser schrijft bloedserieus terug ‘Because it’s the road…trees dont usually grow on the road, do they?’. Klopt hoor ouwe. En de Texas Chainsaw Massacre kunnen we ook gelijk afschrijven want ‘Killers don’t usually use chainsaws, do they?’. En zo werd de wereld – ondanks een motorzaagfiets – weer iets minder spannend.

Met een kettingzaag kun je nog veel meer aandrijven. Een muzikale pinguin, bijvoorbeeld. Het geluid van de kettingzaag overstemt de muziek, maar de vetheid van dit ding wint het van het gebrek aan praktisch nut. En drummers, wat gaat er hier fout?