Toffe gadgets voor je mancavekeuken

toffe gadgets voor je mancavekeuken

De keuken is een mooie plaats om extreme maaltijden klaar te maken. En dat een keuken heus niet alleen een vrouwendomein is, blijkt wel uit het feit dat de meeste topchefs mannen zijn. Je moet alleen wel de juiste spulletjes hebben. Daarom selecteerden wij voor jou uit dit artikel van DeMilked.com de tofste en leukste gadgets voor in je keuken.

Dan hoef je dat selecteren tenminste zelf niet meer te doen, want tussen de 25 gadgets die de site noemt zit ook genoeg crap. Wie wil er nou een nogal bedenkelijk vormgegeven Bill Clinton-kurkentrekker?

Haaienthee

Met dit thee-ei lijkt het net of er een haai in je kopje zwemt. Dankzij de thee die eruit komt oogt het bovendien alsof hij net een lekker (mensen)hapje heeft gehad.

sharky

Neergestoken

Wil je eens een wat ander messenblok? Steek je messen dan lekker in een hoofd.

knifeholder

Leuk voor op tafel: een voodoomannetje lekprikken met tandenstokers.

Ouch! Toothpick holder

Koken voor nerds

De diehard computerliefhebber kan vanaf nu ook in de keuken zijn hart ophalen. Geen saaie ovenhandschoenen meer, maar vette ‘clickhand’-wanten.

clickhand oven mits

Voor de nerds met humor: een Control + O flesopener. Het ding is nogal simpel (een normale opener met “Ctrl +” erin gegraveerd) maar het idee is in ieder geval leuk.

flesopener

Energiek zout- en pepersetje

Apart vormgegeven zout- en pepersetjes zijn er genoeg. Maar weinig passen er zo goed bij Mancave als deze geinige batterijen.

batterijset zout en peper

Eetgerei

Eerder dit jaar schreven wij over de pizza fork, die op zichzelf staand al een enorme fail was. Die fail wordt nu alleen maar duidelijker, aangezien wij hebben ontdekt dat er soortgelijke ideeën zijn die wél goed in elkaar zitten. Zoals bijvoorbeeld deze Pizza Scissors.

Of de eetstokjes + mes en vork in één.

Zo, nu kan zelfs de grootste kookhater zich vermaken in de keuken. En anders kun je altijd nog gaan koken op je motorblok.

1 Comment
  1. […] jij zo’n man die graag kookt en geen tweedehands keukentroep in z’n mancave duldt? Dan zijn deze gadgets meer iets voor jou. En dit recept van de De Harde Garde, met onze dank voor het bestaan van de site en voor het posten […]

    Leave a reply

    Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.