Mancave

Random Mancavator (Klik om te verversen)

USB-poorten over? Check deze toffe USB-gadgets

za 25 februari 2012, 3.318 views

Een externe harde schijf, een MP3-speler, een printer of scanner, een dongel… de USB-poorten van je computer kun je op heel veel verschillende manieren benutten. Maar waarschijnlijk maak je van lang niet alle poorten gebruik. Mooi zo! Want er zijn genoeg leuke (en soms ook zeer handige) oplossingen voor een optimaal gebruik van al die USB-poorten. So, plug in and play!

Sucks?

USB stofzuiger

De kruimeltjes van de boterham die je 4 maanden geleden achter je computer at, het stof wat zich in 7 jaar tijd verzameld heeft op, onder en rondom je computer en bureau… je weet het als geen ander: schoonmaken zuigt. Maar met deze handige USB-stofzuiger wordt schoonmaken in een klap wél leuk. Gewoon effe inpluggen en gaan met die banaan…euh stofzuiger! Je vriendin (of in enkele zwaardere gevallen: je moeder) kan trots op je zijn want zo schoon zag je werkplek er nog nooit uit. Hèhè, eindelijk eens een product dat zuigt.

Coole gadget

usb-koelkast

En heb je dorst gekregen van al dat gepoets? Zin in een lekker koud blikje bier of cola maar geen puf om weer helemaal naar de keuken te lopen? Maak dan handig gebruik van deze USB-koelkast. Dat is een minikoelkast die een blikje van 33 cl koelt tot ongeveer 8,5 graden Celsius. Nice! Nog nicer: je kan er ook zelf één maken:

Voor de fun

usb excersize mouse

Behalve handig kan een USB-gadget ook gewoon grappig zijn. Wat dacht je van deze USB-mouse? Hoe sneller je typt, hoe harder de muis gaat fietsen. Daarnaast zitten er leuke muziekjes op en een grappig spelletje. Bovendien houdt hij het aantal woorden bij dat je per dag typt. Zie je gelijk hoe productief je deze dag was…

Feel the drums and kick ass… euh… head!

Leer nu ook heel gemakkelijk drummen met dit oprolbaar USB-drumstel! Je neemt het overal mee naartoe. Steek het in je USB-poort en binnen de kortste keren speel jij de sterren van de hemel! Want dit moet jij toch vele malen beter kunnen?

Sla je toch liever al je stress op een andere manier je lichaam uit? Ram dan eens digitaal een van je vijanden in elkaar! Upload een foto van je baas, je schoonmoeder of die vervelende collega en plug het bokshoofd in op je computer. Leef je vervolgens uit op het USB-hoofd en zie op je scherm hoe jouw vijand meerdere malen op zijn of haar gezicht wordt geslagen. Dit had Regilio Tuur heel wat gevangenisstraf kunnen besparen…

usb bokshoofd

Je ziet het, er is heel wat leuks te beleven met al die lege USB-poorten op je computer of laptop. Weet je al wat jij gaat doen? De poorten zijn nu in elk geval geopend…

Tags: , , ,

reacties (3)

 1. Riezz op 1 maart 2012

  USB poorten over? ik heb ze altijd tekort!!

  In strijd met de regels Reageer
 2. Kees-Jan op 25 februari 2012

  @Marco, dan zijn de kruimels nog niet weg!!

  In strijd met de regels Reageer
 3. Marco op 25 februari 2012

  Die usb stofzuiger is waardeloos. Had hem gekregen, 5 minuten geprobeerd en daarna in prullebak gegooid! Toetsenbord op zijn kop op bureauslaan werkt 1000x maal beter.

  In strijd met de regels Reageer

Reageer

(spelregels)

Stuur mij een email bij nieuwe reacties op deze blogpost. Je kunt je ook inschrijven zonder zelf te reageren.