Wie zijn we?

Welkom op Mancave, het elektronicablog onder spanning

Huh? Een MANCAVE? Was-dat?

In het drukke leven van vandaag de dag hebben wij mannen een plek nodig waar we onszelf kunnen zijn. Een plek waar we ongestoord bezig kunnen zijn met onze hobby of favoriete bezigheden. Ons domein, onze regels.

Het Mancave blog

Mancave.nl is hét online toevluchtsoord voor mannelijke elektronicafans. Hier vind je spannende scoops, tools, tweaks en fails over de wereld die jou en ons interesseert. Ideeën opdoen en uitwisselen, tips en weetjes delen, artikelen lezen en insturen. Mancave is een initiatief van Conrad Electronic. Elektronica zit in onze genen en die passie delen we graag met fans, zoals jij.

Samenwerking met de Universiteit Twente

Content is belangrijk voor de Mancave blog. Vandaar de samenwerking van Conrad met studenten van de Universiteit Twente die Creative Technology studeren. Bij Creative Technology maken ze vaak prototypes en leren ze alles over techniek, IT en design. De studenten willen graag toffe dingen maken en Conrad de techniek. Een perfecte combi dus!

Partners

Natuurlijk hebben we dit niet in ons uppie kunnen doen. Elektronicablog Mancave is mede mogelijk gemaakt door het harde werken van onze creatieve vrienden…

Ontwerp:  Bouke Regnerus en ReHUB theme

Realisatie:  Wevolve

Realisatie: FTTV Consultancy

Hosts: Raoul Fasel, Freek Teunen en Janwillem te Voortwis.